ActualitatePoliticăshowbizStiri

Elena Băsescu s-a angajat în presă. Unde lucrează fata cea mică a ex-președintelui Traian Băsescu

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Elena Băsescu, în vârstă de 42 de ani, s-a angajat în presă. Fata cea mică a fostulu președinte al României, Traian Băsescu, lucrează la trustul de presă deținut de Adrian Sîrbu.

Elena Băsescu s-a angajat în presă. Fata cea mică a lui Traian Băsescu, fost președinte al României, lucrează într-o redacție de știri.

Advertisment

Potrivit ziare.com, Elena Băsescu s-a angajat la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sîrbu. Elena Băsescu a ajuns deja în redacție în cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie 2023, aflându-se în prezent în perioada de acomodare. Aceasta ar urma să scrie știri.

Advertisment

Elena Băsescu are trei copii

Elena Băsescu este mama a trei copii. Despre viața ei de mămică a vorbit aceasta la o emisiune TV.

”Sofia, Traian și Anastasia. Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață”, a spus Elena Băsescu.

Ea a mărturisit și cum este tatăl său, Traian Băsescu, fostul președinte al României, ca bunic.

”Un bunic foarte implicat. Extraordinar de implicat… Cu copiii am fost destul de stricți cu ei, toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus gata este prea mult, este prea multă gălăgie, au înțeles. Și îl ascultă pe tata doar dintr-o privire, doar când se uită tata la ei”, a mai spus Elena Băsescu.

Advertisment
Advertisment