ActualitateSportStiri

Cristi Tănase, multiplu campion al României, prins drogat la volan

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cristi Tănase, triplu campion al României cu echipa patronată de Gigi Becali, a fost prins drogat la volan, miercuri seara, la marginea orașului Pitești.

Cristi Tănase a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu, iar polițiștilor li s-a părut ciudat comportamentul fostului fotbalist.

Advertisment

Polițiștii i-au suspendat permisul și i-au întocmit dosar penal, transmite Hotnews.

Advertisment

„Piteșteanul Cristian Tănase, zis Dodel, fost fotbalist, a fost depistat, în această seară, drogat în trafic, de către polițiștii biroului rutier Pitești. Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu.

Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat.

Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise”, au precizat surse din poliție pentru Știrile PRO TV.

În iunie 2010, Tănase rămăsese fără permis după ce a fost prins beat la volan

 

 

Advertisment
Advertisment