ActualitateStiri

Consumator de droguri, prins cu o armă semiautomată confecționată artizanal și 46 de cartușe

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Un consumator de droguri a fost prins cu o armă semiautomată confecționată artizanal și 46 de cartușe.

Procurorii DIICOT au găsit în locuinţa unui bărbat care consuma droguri o armă de tip semiautomat confecţionată artizanal şi 46 de cartuşe, transmite Agerpres.

Advertisment

Procurorii DIICOT au anunţat vineri că au reţinut un bărbat pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, acesta fiind acuzat că a deţinut în vederea comercializării către consumatori de pe raza judeţului Constanţa diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc (canabis şi 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal). În acest scop, el a folosit o platformă de mesagerie online, în care utilizatorii îşi asigurau conspirativitatea identificându-se prin nickname-uri, şi a intrat în contact cu diverşi consumatori stabilind detaliile tranzacţiilor.

Advertisment

În acelaşi dosar, mai este cercetat sub control judiciar un alt bărbat. Membru al aceleiaşi comunităţi online, în locuinţa acestuia au fost găsite o armă confecţionată artizanal şi mai multe elemente de muniţie, precum şi droguri de risc, în vederea consumului propriu.

În urma unor percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţului Constanţa, au fost identificate şi ridicate cantităţi de droguri de risc şi mare risc (canabis, seminţe de canabis, cristal şi Euthylone), o armă de tip semiautomat confecţionată artizanal, 46 de cartuşe, grindere, diverse obiecte şi ambalaje purtând urme de substanţă, sume de bani în lei şi euro, precum şi alte mijloace de probă.

Bărbatul reţinut va fi dus în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

 

Advertisment
Advertisment