ActualitateStiri

Ce spune Romanița Iovan despre fiul său, Albert. ”Vrea să fie activ. Asta încă nu știu ce înseamnă”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 58 de ani, a dat detalii despre fiul său, Albert, care are 16 ani. Vedeta a explicat ce relație are cu acesta, dar a vobit și despre cariera pe care ar vrea să o urmeze adolescentul. ”Vrea să fie activ. Asta încă nu știu ce înseamnă”, a spus Romanița Iovan.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 16 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani, Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de 14 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit că este logodită cu Iulian Gogan, iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca cei doi să cunune un cuplu.

Advertisment

Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri despre fiul său, Albert. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, în ce relație este cu acesta, dar a vorrbit și despre cariera pe care și-ar doi să o urmeze adolescentul.

Advertisment

Ce spune Romanița Iovan despre fiul său, Albert. ”Niciodată să nu simtă că mama lui este depășită”

 

”Relația dintre noi este foarte bună. Aș vrea să fiu o mamă tânără pentru fiul meu, care are 16 ani. Și gândește-te că eu am 58 de ani. Pe Albert l-am făcut la 42 de ani și vreau să nu se vadă diferența aceasta de vârstă între noi. Îmi doresc să fim prieteni buni până la ”sfârșitul lumii” și, niciodată să nu simtă că mama lui este depășită. Vreau să fiu lângă el, să îl înțeleg, că este cu o generație în urmă, chiar două generații”, a afirmat Romanița Iovan.

Despre planurile pe care le are fiul ei, Albert, creatoarea de modă a declarat: ”Vrea să meargă pe ideea aceasta de mașini. Dar a zis că nu vrea să fie arhitect, nu vrea să fie constructor, în sensul să stea la birou. Vrea să fie activ. Asta încă nu știu ce înseamnă, să fie activ. Probabil să călătorească mult, să meargă să facă, o să vedem. Dar, cu siguranță, ceea ce vrea să facă e legat de mașini”.


Întrebată dacă fiul său are o iubită, Romanița Iovan a răspuns: ”Deocamdată, nu are o iubită, dacă asta e ideea. S-a întâlnit cu două-trei colege, fete de la școală, prietene. Se duc la film, ies să mănânce sau la plimbare. Deocamdată, a zis că nu are timp pentru o astfel de relație, în sensul să îi ia mai mult timp, pentru că are de învățat. Are ”povestea” cu raliul, are un canal de YouTube, construiește o mașină electrică la școală, la British School… Deci, el are niște preocupări care, într-adevăr, îi iau mult timp”.

Advertisment
Advertisment