ActualitateshowbizStiri

Ce spune Ilinca Vandici despre celebritate. ”Te afli în permanență în vizorul oamenilor și poți fi foarte ușor judecat pentru orice faci sau spui”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a vorbit despre celebritate și ce presupune aceasta. ”Te afli în permanență în vizorul oamenilor și poți fi foarte ușor judecat pentru orice faci sau spui”, a declarat ea.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. Printre altele, Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D. În ceea ce privește viața personală, Ilinca Vandici a fost căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Advertisment

Ilinca Vandici a vobit despre celebritate, da și despre televziune în cadrul unui nterviu pe care l-a acordat pentru revista Avantaje.

Advertisment

Ce spune Ilinca Vandici despre celebritate. ”Trebuie să ai o atenție deosebită asupra a aceea ce ești și reprezinți în societate”

”Nu este apăsătoare. Celebritatea este un vis frumos pentru absolut orice om care își dorește acest lucru. E adevărat că te afli în permanență în vizorul oamenilor și poți fi foarte ușor judecat pentru orice faci sau spui. Trebuie să ai o atenție deosebită asupra a aceea ce ești și reprezinți în societate, însă nu este deloc ceva apăsător, mai ales dăcă îți înveți lecțiile. Celebritatea te ajută să îi ajuți pe ceilalți, ceea ce e onorant și te face să simți că ai un sens bun”, a declarat Ilinca Vandici.

Întrebată dacă s-a gândit vreodată să renunțe la televziune, vedeta a răspuns: ”Niciodată; mi se pare că asta este menirea mea. Prin televiziune am oportunitatea de a mă exprima, de a aduce lumii un plus de înformație, zâmbete, energie pozitivă. A renunța mi s-ar părea ca și cum aș întoarce spatele la ceea ce Dumnezeu a creat pentru mine în această viață. Nu sunt genul de om care renunță ușor la lucruri, muncesc mult pentru ceea ce îmi place sau doresc, sunt perseverentă, determinată, hotărâtă. Atâta vreme cât faci din tot sufletul ceea ce faci, nu poți renunța”.

Advertisment
Advertisment