ActualitateshowbizStiri

FOTO / Cătălin Scărlătescu, prima victorie la amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite! Provocare extrem de grea pentru Chefi în această seară

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a înregistrat prima victorie la amuletă din sezonul 12. Competiția continuă în această seară cu o nouă confruntare, care îi va pune în mare dificultate pe jurați. ”Seamănă cu trenulețul groazei”, a exclamat Chef Scărlătescu, la vederea surprizei pregătite de Irina Fodor.

A șaptea ediție Chefi la cuțite din sezonul 12 a fost una cu noroc pentru Cătălin Scărlătescu: juratul a câștigat prima amuletă, la o întrecere la care s-a gătit italienește, iar cel de-al patrulea competitor a fost Patrizia Paglieri.

Advertisment

Deși proba părea că i se potrivește mănușă Patriziei, degustătorul Cosmin Natanticu a fost cucerit de porția de paste gătită de Chef Scărlătescu, înmânându-i astfel o amuletă cu un avantaj important:

Advertisment

„Poți da imunitate unuia dintre concurenții tăi, în caz că echipa ta intră la proba individuală”.

Lucrurile se complică la amuletă în această seară. Provocarea Irinei va împinge limitele creative ale Chefilor în bucătărie, testul serii ducând la niște improvizații nebănuite, în condiții critice.

„Seamănă cu trenulețul groazei. E de Doamne ferește ce se ascunde acolo”, a exclamat Cătălin Scărlătescu la începutul probei.

„E ceva imposibil”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu, în vreme ce al patrulea competitor, Chef Orlando Zaharia a comentat despre presiunea testului:

„Dacă nu ești foarte stabil emoțional, te blochezi total”.

Despre ce este vorba telespectatorii vor afla în această seară. Cu o asemenea probă, tabloul este completat de un degustător care să complice și mai tare lucrurile: Andreea Bălan va da verdictul la întrecerea pentru amuletă din această seară.

Tot în această seară, Chefii vor primi vizita unui mare campion: Mihai Leu intră în bucătăria Chefi la cuțite pentru a le pregăti un platou apetisant juraților.

„Am emoții mai mari ca la un meci de box”, a declarat Mihai Leu.

Cum va decurge întâlnirea sa cu Chefii, cine va câștiga amuleta și ce verdicte se vor da în platoul preselecțiilor telespectatorii vor afla în această seară, în ediția show-ului culinar difuzată la Antena 1 și în AntenaPLAY de la 20:30.

Advertisment
Advertisment