ActualitateStiri

Bărbat care atingea femeile în zonele intime, într-o staţie de tramvai din Capitală, prins în flagrant

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Un bărbat care atingea femeile în zonele intime, într-o stație de tramvai din capitală, a fost prins în flagrant de jandarmi.

Un bărbat care atingea femeile în zonele intime, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian din Capitală, a fost prins joi în flagrant de jandarmi, care l-au legitimat şi l-au predat poliţiştilor, pentru cercetări, transmite Hotnews.

Advertisment

Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 39 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, este cercetat.

Advertisment

„În dimineața de 21 septembrie 2023, în jurul orei 08.30, un echipaj din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București a prins în flagrant, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, imediat după ce ar fi agresat sexual o femeie, în timp ce se aflau într-o stație de tramvai, din Sectorul 5”, a transmis Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, cercetările fiind continuate, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. Poliția Capitalei face apel, atât la persoana vătămată, care la data menționată a fost victima acestei infracțiuni, cât și la alte persoane, dacă au fost victimele unei astfel de infracțiuni, să se deplaseze la Secția 18 Poliție, ori la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a depune plângere în acest sens.

 

 

 

Advertisment
Advertisment