Actualitate

Wow! Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu. E incredibil!

Cu doi ani în urmă, fiica lui Irinel Columbeanu a plecat în America, la mama sa. Cum arată acum aceasta, e absolut șocant.

După ce a dat faliment, fiica lui Irinel Columbeanu a ajuns la mama sa, în America. Ce face acum adolescenta.

Wow! Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu. E incredibil!

A fost crescută până acum doi ani de Irinel Columbeanu foarte frumos. Din nefericire, din cauza faptului că a dat faliment, Irina a fost nevoită să plece la Monica Gabor, în America. Recent, tânăra a făcut o postare pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas uimiți cum arată aceasta. Este pur și simplu superbă și seamănă foarte mult cu Monica.

Binecuvântată să fiu mama ta

Când a văzut fotografia, Monica Gabor a venit urgent cu un comentariu incredibil: „Binecuvântată să fiu mama ta”. La rându lor, fanii au rămas surprinși să vadă cum arată Irina. „Vaaai… ce frumoasă și mare s-a făcut. Superbe amândouă. Felicitări! „Foarte frumoase. Mi-e dor să posteze Irina pe youtube și pe insta”, „Sunteți superbe”, „Irina, o domnișoară fină, frumoasă și elegantă la fel ca și mama ei.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților. Bineînțeles, că a reacționat și sora Monicăi, Ramona: „Fetele mele preferate. Vă iubesc”.

Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi

În acest moment, tatăl Irinel Columbeanu nu se descurcă prea bine cu banii, dar spune că nu acesta a fost motivul pentru care micuța a plecat la mama sa.  „Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu.