Actualitate

Wow! Cât de bine poate să arate Oana Roman. Și-a schimbat look-ul

Chiar dacă însă suferă după divorțul de soțul său, Oana Roman arată mai bine ca niciodată. Și-a schimbat look-ul!

E din ce în ce mai surprinzătoare. Oana Roman este mai frumoasă ca niciodată. Aceasta a postat o fotografie surprinzătoare pe facebook.

Wow! Cât de bine poate să arate Oana Roman. Și-a schimbat look-ul

Arată din ce în ce mai bine și pur și simplu este splendidă. Chiar dacă mai există unii care o critică, Oana Roman este de cele mai multe ori lăudată pentru ceea ce face. Recent, vedeta a postat o fotografie care i-a uimit pe toți. „Simțeam nevoia de par mai lung și mi am luat o peruca pentru ședința foto”, a declarat Oana lângă fotografie. În doar 24 de ore, fotografia Oanei a strâns aproape 8000 de aprecieri.

Cum a reușit să slăbească atât de mult

Ani buni s-a chinuit să ajungă la greutatea de acum. Dar într-un final, i-a reușit iar Oana arată acum foarte bine. Și pur și simplu i-a uimit pe toți cei prezenți. „2019 -2021. Fix doi ani între poze. Totul a început la o clinică, careia îi datorez practic rezultatul si motivația mea, și apoi în mintea mea s a schimbat ceva. Proceduri, dietă, apoi și ceai. În 2022 mi am promis ca voi ajunge la finalul acestui proces”, a menționat Oana.

Care a fost motivul real al divorțului

A tot încercat să-și salveze căsnicia, dar nu a putut, iar Oana a sfârșit prin a divorța. Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, a declarat în trecut aceasta.