Actualitate

Walter Zenga și Raluca nu mai divorțează?

Nimeni nu mai înțelege nimic. La începutul lui octombrie anul trecut, Walter Zenga a declarat că se desparte de soția sa. Recent, situația s-a schimbat.

Sunt căsătoriți din 2005 dar la sfârșitul anului trecut au anunțat că vor divorța. Walter Zenga vine acum cu o declarație bombă.

Walter Zenga și Raluca nu mai divorțează?

Au fost unul dintre cele mai invidiate cupluri, dar anul trecut Walter Zenga anunța că iubirea lor s-a terminat.

‘Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit. Atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi de jobul meu de antrenor. Dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!’, a spus atunci antrenorul italian.

Nu suntem deloc despărțiți

Din acel moment, ochii tuturor au fost ațintiți asupra lor și toată lumea aștepta deznodământul. Însă acum, Walter a venit cu o declarație bombă în cadrul unei emisiuni din Italia.

‘Nu suntem deloc despărțiți. Nu. Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore.”, a declarat Walter Zenga. Nici Raluca nu a stat pe gânduri și i-a luat apărarea soțului său în urma unui episod legat de copiii lui Walter din prima căsătorie.

‘Eu nu am vrut să mă bag pentru că sunt episoade din viața lui Walter la care nu am luat parte. Dar nu vreau ca oamenii să creadă că el e un tată rece și detașat. Cu copiii mei, Walter junior și Samira, a fost mereu prezent alături de ei. În ceea ce privește Andrea și Nicolo, îmi amintesc de invitațiile pe care le-a făcut Walter. În fiecare an îi invită, casa noastră a fost mereu deschisă.

N-au vrut să vină nici la nunta noastră, nici la botezul Samirei. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum. Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect”, a spus Raluca Zenga, la emisiunea italiană.

 

Tags