Actualitate

Volodimir Zelenski, anunțul momentului! „Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte”

Volodimir Zelenski face anunțul momentului și susține că, pentru Rusia, „Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte”.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Volodimir Zelenski face anunțul momentului și transmite că, în cazul în care Vladimir Putin va reuși să cucerească Ucraina, liderul de la Kremlin nu se va opri acolo și va începe să atace inclusiv țările din apropiere. Potrivit liderului ucrainean, statele vizate în mod direct sunt Polonia, Moldova, România, dar și țările baltice. Iată ce l-a determinat să aibă această părere.

Volodimir Zelenski trăiește un adevărat calvar de aproape două luni, de când Vladimir Putin a decis să invadeze țara pe care o conduce. Din acest motiv, liderul statului afectat a lansat o nouă înregistrare video în cadrul căreia a tras un semnal de alarmă cu privire la țările din apropierea Ucrainei. El susține că Vladimir Putin va avea în plan invadarea acestora în viitorul apropiat.

Advertisment

Volodimir Zelenski, anunțul momentului! „Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte”

„Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte dacă libertatea Ucrainei va cădea. Avem nevoie de artilerie grea, vehicule blindate, sisteme de apărare aeriană și avioane de luptă. Libertatea trebuie să fie înarmată mai bine decât tirania. Țările occidentale au toate mijloacele pentru ca acest lucru să se întâmple. De ele depinde victoria finală asupra tiraniei și numărul de oameni salvați”, a declarat Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.

Advertisment

Mai mult decât atât, pentru a reuși să scoată războiul la capăt și să încheie coșmarul pe care milioane de ucraineni îl trăiesc deja de zile bune, liderul a transmis că are nevoie de mai multe arme care nu doar că vor „salva milioane de ucraineni”, ci și „milioane de europeni”, dat fiind faptul că bănuiește că Vladimir Putin are de gând să continue să atace țări din apropierea Ucrainei. Specialiștii sunt de părere că planul secret al liderului de la Kremlin este refacerea fostei URSS, însă Vladimir Putin nu a confirmat ipoteza. Președintele Rusiei încă numește războiul din Ucraina o „operațiune militară specială”.

Advertisment
Advertisment