Actualitate

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la sapă de lemn?! „Am cheltuit tot!”

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la sapă de lemn? Ce s-a întâmplat cu cei doi cântăreți, în timpul pandemiei de COVID-19.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la sapă de lemn?! Cei doi cântăreți au fost extrem de afectați pe plan profesional din cauza pandemiei de COVID-19, căci singura lor sursă de venit este, de când se știu, muzica. Cum evenimentele nu s-au putut desfășura, numărul de cântări la care Clejani au fost chemați a scăzut considerabil, iar acum au vorbit despre situația materială pe care o au, după o perioadă în care doar au cheltuit, deși nu au câștigat.

Mai mult, pe lângă faptul că Viorica și Ioniță de la Clejani nu au avut de muncă din cauza restricțiilor, cei doi au cheltuit și mare parte dintre economiile pe care le strânseseră pentru zile negre. Se pare că nu au liniște, căci după problemele pe care le-au avut cu cei doi copii, Fulgy și Margherita, acum mărturisesc că au cam ajuns și la fundul sacului.

Advertisment

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la sapă de lemn?!

„A fost destul de greu pentru niște oameni care nu stau locului niciodată, care vin acasă doar în vizită. Pentru toți artiștii a fost greu. Te trezești așa că nu mai ai pentru cine să cânți.  Apoi a venit Covid-ul, acum e război. Trăim niște perioade destul de fragile, dar avem încredere. În pandemie nu s-a cântat, decât la evenimente cu număr foarte mic, și.. cine invită Taraful de la Clejani, cu Viorica și Ioniță?! Păi dacă noi suntem 13-15 cu instrumentiști, mai erau niște invitați și aia era petrecerea. Din păcate sau din fericire,  nu e locul nostru într-o formulă mică.

Advertisment

Bineînțeles că această criza ne-a afectat foarte mult. Nu mai ai de lucru, am cheltuit economiile, ajungi de nu mai faci nimic. Păi dacă nu produci, ce cheltui? Și în afară de muzică, noi nu facem altceva. Lipsa activității a fost cruntă pentru noi.  Eu sunt lider de trupă, în spatele meu am 11 oameni cărora trebuie să le dau de mâncare. Oamenii au înțeles și am făcut o echipă până la capăt”, au spus Viorica și Ioniță de la Clejani.

Advertisment
Advertisment