Actualitate

Viorica de la Clejani e în doliu. A pierdut cel mai drag om al vieții

Cu doar câteva zile în urmă, Viorica de la Clejani a făcut anunțul dureros. E distrusă, după ce tatăl ei a plecat la cele veșnice.

Cea mai îndrăgită cântăreață, Viorica de la Clejani e la pământ după ce și-a pierdut cea mai dragă ființă. Ce s-a întâmplat în familia artistei.

Viorica de la Clejani e în doliu. A pierdut cel mai drag om al vieții

Sunt doar câteva zile de când Viorica de la Clejani e în culmea tristeții. Tatăl său a trecut la cele veșnice. Artista a transmis un mesaj tulburător. ”Cu sufletul spulberat de durere împărtășesc cu voi o veste îngrozitor de tristă – Bunul și Dragul meu tată a închis ochii pentru totdeauna!  Nu există cuvinte potrivite care să exprime durerea pe care o simt și nimic care să facă durerea să dispară. Golul lăsat in urmă este infinit.  Lacrimile nu se pot opri. Dragul meu tata, vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Te voi iubi mereu, Tăicuțule Bun!”, a spus blonda.

Nu a murit de coronavirus

După ce s-a speculat că ar fi murit răpus de coronavirus, Viorica a ținut neapărat să spună care a fost cauza morții tatălui său. ”Să fie clar pentru toată lumea. Tatăl meu nu a murit de COVID! Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi. Dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus. A stat acasă și nu a fost să se trateze (la fel ca mulți alții). Că poate s-ar fi putut salva. Și bineînțeles, că nici în spitale nu te primesc decât dacă te internează cu COVID. Spitalele sunt pline de pacienți infectați cu COVID. Nu mai moare nimeni de alte boli. Decât de acest virus”, a scris artista pe pagina sa de facebook.