Actualitate

Viorel Lis, grav bolnav. Fostul primar al Capitalei abia dacă mai poate să facă câțiva pași

E din ce în ce mai rău cu sănătatea și a ajuns să depindă de Oana. Ce se întâmplă cu Viorel Lis.

Oana și Viorel Lis trec prin momente grele. Bărbatul este grav bolnav și abia se mai ține pe picioare.

Viorel Lis, grav bolnav. Fostul primar al Capitalei abia dacă mai poate să facă câțiva pași

Fostul primar general al Capitalei, Viorel Lis, trece prin cele mai grele momente din viața sa. Acesta spune că are mai probleme de sănătate și nu știe când le va putea rezolva. Acesta are o semi-pareză la picioare și a declarat că sunt zile în care abia dacă mai poate merge. Norocul lui este Oana care are grijă ca soțului său să nu îi lipsească nimic.

Nu mă așteptam ca Oana să fie atât de aproape de mine

„Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid. Și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză. Trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare. Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine. Care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis.

Își face vaccinul în martie

Cât privește intervenția chirurgicală de care nevoie, acesta spune că o va face după ce se va vaccina, adică în luna martie.  „Am o fată care este plecată în America, un băiat care e la casa lui, deci cam pe Oana o am, singură. Oana este lângă mine din toate punctele de vedere. Când se termină pandemia, vreau să-mi fac o zi, dar cred că atunci când fac 8 ani, pardon, 80 de ani. Am probleme, în sensul că am făcut analizele, sunt destul de urâte și am două posibilități, dar nu pot să fac nimic până când nu fac vaccinul, pentru că mi-e frică și mie, și Oanei, de Covid și vaccinul îl fac la începutul lui martie!”, a mai spus Lis.

Tags