Actualitate

Viena anulează evenimente importante

Frumosul oraș al Austriei, Viena, a anulat mare parte din esențialele evenimente.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Orașul Viena a anunțat unele evenimente ce vor fi anulate de luni, 16 martie – 12 aprilie din cauza noii situații de coronavirus, cunoscută și sub denumirea de COVID-19. Anulările se aplică evenimentelor speciale, programării, închirierii, activităților de sală de fitness și abandonului, lagărelor de primăvară și activităților pentru adolescenți din Centrul Comunitar din Viena.

Evenimentele anulate includ Family fishing Rodeo, Vienna Photo Show, PromDress Give-Away, Old-fashioned Egg Roll, Flashlight Egg Hunt și Town Clean-up Day. Evenimentele programate după 12 aprilie vor fi evaluate ulterior.

Advertisment

Ce va fi ca înainte?

Majoritatea serviciilor orașului continuă să funcționeze normal, în ciuda anulării de evenimente importante pentru această perioadă.. Primăria este deschisă normală între orele 8:00 și 16:30, iar birourile Centrului Comunitar din Viena sunt deschise de 8:00 până la 19:00 de luni până sâmbătă și 12:00. pana la 18 p.m. Duminică. Ședințele consiliului și comisiei orașului vor continua, cu ședințele rămase deschise publicului, dar orașul va urma orientările CDC legate de separarea socială.

Advertisment

Locuitorii sunt rugați să ia în considerare vizionarea întâlnirilor online sau pe canalele de acces prin cablu ale orașului (canalul 27 de pe Cox și canalul 38 de pe Verizon Fios). Videoclipurile și agendele de întâlnire anterioare sunt disponibile online.

Se poate folosi tehnologia, chiar dacă evenimente nu sunt!

Înscrierea la orele de primăvară și la taberele de vară este disponibilă în baza unui cadru, dar înregistrarea online este încurajată la http://viennava.gov/webtrac. Rezervările la adăpost de picnic nu sunt disponibile în perioada de anulare. Parcurile și personalul de agrement vor contacta persoane fizice despre reprogramare, credite și rambursări pentru programarea anulată.

Orașul urmărește noul coronavirus, sau COVID-19, cu impact din 23 ianuarie și este în contact regulat cu oficialii județului Fairfax și Virginia. Începând de vineri, Departamentul de Sănătate din Virginia a confirmat nouă cazuri pozitive de COVID-19, dintre care șase sunt în județul Fairfax.

Având în vedere noul impact asupra coronavirusului, Orașul Viena îndeamnă persoanele care se simt rău să nu viziteze Primăria sau Centrul Comunitar din Viena. Locuitorii sunt încurajați să plătească facturile de apă și alte taxe ale orașului la http://viennava.gov/onlinepayments, plăți prin poștă la Primăria din Viena, 127 Centre St S, Viena, VA 22180 sau să lase plăți în caseta de la ușa din fața Primăriei. Aplicațiile pentru permisele de zonare sunt de asemenea disponibile online. Pentru serviciul clienți pentru facturarea apei și canalizării, sunați la numărul 703-255-6385; pentru întrebări despre impozitele imobiliare, sună la 703-255-6325.

În afară de continuarea evaluării stării de funcționare, orașul igienizează în mod regulat mânerele ușilor, echipamentele din centrul comunității și alte suprafețe atinse frecvent. Dezinfectantul de mână și țesuturile sunt furnizate la facilitățile orașului, în timp ce membrii personalului corespunzător primesc mănuși din latex.

Departamentul de Sănătate Județean Fairfax recomandă următoarele măsuri pentru a preveni răspândirea bolii:

Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun. Dacă nu este disponibil, utilizați dezinfectant pentru mâini.
Evitați să vă atingeți ochii, nasul sau gura cu mâinile nespuse.
Acoperiți-vă gura / nasul cu un țesut sau mânecă când tușiți sau strângeți.
Evitați contactul cu persoanele bolnave.
Rămâi acasă în timp ce ești bolnav și evită contactul strâns cu ceilalți.
CDC nu recomandă persoanelor care nu sunt bolnave să poarte o față pentru a se proteja de virusurile respiratorii. Mai degrabă, măștile ar trebui să fie rezervate persoanelor bolnave, pentru a-i putea proteja pe ceilalți de a se infecta. Încercați să nu aderați la evenimente cu multe persoane.

Advertisment
Advertisment