Actualitateinfo

Veți rămâne fără cuvinte! Cât bani primesc lunar Andreea Esca, Cătălin Măruță și Mircea Badea

Fac parte din categoria celor mai în vogă vedete din România. S-a aflat câți bani încasează lunar Andreea Esca, Cătălin Măruță și Mircea Badea.

S-au făcut multe speculații de-a lungul anilor, acum s-a aflat. Cât încasează lunar Andreea Esca, Cătălin Măruță și Mircea Badea.

S-a aflat. Cât bani primesc lunar Andreea Esca, Cătălin Măruță și Mircea Badea

Au fost ani în care presa din România ar fi dat orice să afle care este salariul Andreei Esca. Recent, adevărul a ieșit la suprafață. Potrivit viva.ro, cea mai mare vedetă a ProTV ar încasa pe lună o sumă imensă. E vorba de 50.000 de euro, la care se mai adaugă și contractele de imagine. Nu la fel de bogat este soțul Andrei, Cătălin Măruță, realizatorul show-ului cu același nume încasând lunar în jur de 15.000 de euro.

Nici Mircea Badea nu stă rău deloc la capitolul financiar. Realizatorul emisiunii În gura presei se pare că ar avea pe lună 10.000 de euro. Nimeni nu știe însă care este adevărul gol-goluț, pentru că prezentatorul este extrem de discret cu viața sa personală. Regele Revelioanelor se pare că încasează o sumă frumoasă. Întrucât are audiențe uriașe, acesta ar lua anual suma de 135.000 de euro. Emisiune cu tradiție, Neața cu Răzvan și Dani rămâne una din preferatele românilor. Cei doi prezentatori faimoși se aude că încasează lunar suma de 10.000 de euro de persoană. La sfârșitul anului trecut, ea și-a cumpărat un apartament superb, pentru care, spune ea ar fi făcut un mic credit, la care s-au adăugat economiile sale plus banii de la părinți.

Fiica Andreei Esca și-a cumpărat apartament de sute de mii de euro

Recent, fiica Andreei Esca a făcut un anunț pe contul său de socializare, în care și-a anunțat fanii că și-a cumpărat apartament. Dar nu orice fel de casă, ci una de câteva sute de mii de euro. De altfel, specialiștii mărturisesc că aceasta ar fi putut da între 200-1.000.000 de euro pe locuința mult visată.

„Sunt foarte mândră că am reuşit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet şi e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă şi un mic ajutor de la părinţi, here I am! Sunt fericită şi recunoscătoare! (…) Apartamentul are două camere plus un living. Este pe două etaje, este un mini-duplex.

Este foarte drăguţ. Are o terasă mare la etaj şi o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. Am să vă prezint fiecare cameră şi cum va arăta. Am optat pentru un stil mai girlish, modern şi retro în acelaşi timp. Am o obsesie pentru lucrurile retro şi pentru cele roz. O să fie gri şi roz şi cu nişte obiecte retro combinate cu ceva modern”, a spus tânăra vedetă în vlogul său.

 

 

Tags