Actualitateinfo

Vești bune. Vom scăpa definitiv de coronavirus. S-a descoperit remediul care îl distruge imediat

Toți cercetătorii lumii sunt pur și simplu șocați. S-a descoperit remediul care distruge imediat coronavirusul.

S-a descoperit remediul care distruge imediat coronavirusul. Este vorba de un spray care face pur și simplu minuni.

Vești bune. Vom scăpa definitiv de coronavirus. S-a descoperit remediul care îl distruge imediat

E cea mai bună veste care poate veni în plină pandemie de coronavirus. Compania franceză Pharma & Beauty va lansa în curând un spray nazal care va elimina coronavirusul în proporție de 99%. Potrivit companiei, acest spray este realizat pe bază de apă ionizată și poate fi utilizat de o persoane care s-a expus infectării cu noul virus. Fie că a fost la cumpărături, fie că a călătorie cu un mijloc de transport în comun.

Conform paginii de linkedin a companiei de produse cosmetice Pharma & Beauty, spray-ul previne ”ajută la prevenirea răspândirii virale, dislocând prin acțiune mecanică agenții infecțioși din cavitatea nazală și facilitând evacuarea și reducerea locală a încărcăturii virale”. În plus, în urma testelor făcute de cercetătorii de la Institutul Méditerranée Infection din Marsilia s-a demonstrat că virusul a fost eliminat în proporție de 99% în 30 de secunde.

Vor fi produse 10 milioane de unități pe lună

Compania așteaptă în acest moment ca autoritățile să le dea ok-ul pentru a putea introduce serul în  farmacii. Urmează să fie produse 10 milioane de unități pe lună. Recent au fost făcute studii clinice cu acest spray și în Marea Britanie. Produsul care conține oxid nitric a fost făcut pentru a elimina coronavirusul în căile respiratoria superioare ale nasului. În acest fel, acesta nu va mai ajunge în plămâni și nu mai are nici o posibilitate să se răspândească. Acest produs a fost realizat de cercetătorii de la SaNOtize Research and Development Corp.

”Tratamentul SaNOtize ar trebui considerat un eficient pentru căile respiratorii superioare, similar cu atunci când oamenii folosesc igienizatoare pentru mâini pentru a-și curăța mâinile. Acest tratament simplu ne va ajuta să reluăm ceva care se apropie de viața socială normală … chiar dacă inhalăm virusul, putem proteja împotriva acestuia și îl putem distruge aplicând soluția pe o bază regulată”, a declarat reprezentantul SaNOtize, Rob Wilson.