Actualitate

Veste tristă. Premierul Florin Cîțu este în doliu. A murit mama sa

O nenorocire pentru toată familia premierului Florin Cîțu. Mama sa a murit.  Premierul și-a anulat tot programul zilei de sâmbătă.

Florin Cîțu, premierul României, este distrus. Mama acestuia s-a stins din viață în această seară.

Veste tristă. Premierul Florin Cîțu este în doliu. A murit mama sa

În această seară, Florin Cîțu a primit cea mai mare lovitură de la viață. Este în doliu, după ce mama sa a murit. Aceasta a fost în ultimele zile într-o stare extrem de gravă. Când a aflat că cea mai dragă ființă a lui a plecat la cele veșnice, acesta se afla la Baie Mare. Premierul a plecat de urgență la București pentru a se ocupa de funeralii. Potrivit surselor, mama lui Florin Cîțu suferea de o boală incurabilă de mai mult timp. Din păcate, în ultima perioadă, starea ei de sănătate s-a agravat foarte mult.

A dus o luptă grea în ultima perioadă

„O veste cumplită primită în urmă cu puţină vreme de către premierul Florin Cîţu. Mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viaţă, astăzi, după o suferinţă cumplită şi lungă. O luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, aşa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Cîţu să fie şi ceea ce se va întâmpla de acum încolo. Când se vor săvârşi toate cele lumeşti, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întămplare nefericită în orice familei.

Condoleanţe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toţi membrii familiei premierului Cîţu“, a spus jurnalistul Adrian Ursu, la Antena 3. Ca urmare a acestei mari nenorociri, Guvernul a anunțat că prim-ministrul Florin Cîțu nu va mai fi prezent sâmbătă la prima prima etapă a circuitului Grand Chess Tour 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021. Premierul urmează să meargă la Vâlcea, acolo unde locuiesc părinții săi.