Actualitate

Vedete din showbiz și Fanii o Susțin pe Andreea Bălan

Multă lume o susține pe artistă în această perioada destul de dificilă când se discută despre un posibil divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cunoscuta artista Andreea Bălan primește multe mesaje de susținere din partea fanilor si a vedetelor. Ea este foarte îndrăgită de publicul larg.

În mesajele lor această găsește alinarea de care are nevoie în această perioadă grea

Advertisment

Vestea că Andreea s-ar putea să divorțeze a șocat publicul

Nimeni nu s-a gândit la un posibil divorț, probabil că nici cei doi soți. Toată lumea a rămas uimită să vadă că apar diverse discuții iar fericirea lor se destramă văzând cu ochii.

Advertisment

Este o veste care șochează în special pentru că au trecut abia câteva luni de când Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit.

Andreea și-a anunțat în mod oficial despărțirea de soțul ei. Acesta a fost momentul în care fanii au început să scrie.

A primit un număr mare de mesaje din partea fanilor, mesaje care o susțîn în tot ceea ce face. Și multe alte persoane din lumea showbiz-ului au fost de partea ei.

Andreea Raicu o susținătoare și admiratoare a Andreei Bălan

Andreea a primit un mesaj ce emoționează de la o vedetă de televiziune. Aceasta este Andreea Raicu, care a fost de partea artistei după ce a auzit ce s-a întâmplat.

Raicu a ținut să o felicite pentru nouă piesă lansată, în care cântăreața transmite mari emoții dezvăluind tot ce se află în sufletul ei. Această o încurajează și o susține să meargă optimistă pe drumul ei.

Raicu o apreciază pe Andreea pentru tot ceea ce face în lumea muzicii și pentru modul în care se afirmă prin noile melodii apărute. Mesajul ultimei piese a ajuns imediat la inima ei dar și a fanilor de pretutindeni.

Aceștia descoperă în ea o fire puternică care poate trece peste obstacole ori de câte ori este nevoie. George Burcea i-a mărturisit Andreei în cadrul unui eveniment monden că nu mai simte nimic pentru ea. La început, soția sa a crezut că este o glumă, însă apoi s-a convins că este adevărat.

Chiar dacă adevărul doare, Andreea s-a ridicat cu greu dar vrea să meargă mai departe. Ea nu vrea să stea în calea fericirii lui dacă nu mai reprezintă nimic pentru el. Pentru moment își dorește doar să fie alături de fetițe și să se ocupe cât mai mult de cariera muzicală.

Advertisment
Advertisment