Actualitate

Văduva marelui artist Leo Iorga e șomeră. Datoriile la bancă au pus-o la pământ

De când marele cântăreț Leo Iorga a plecat la ceruri, fosta sa soție, e în mari probleme.

E șomeră și aproape că nu are din ce trăi. Ce se întâmplă acum cu văduva marelui artist Leo Iorga. Ce probleme mari are.

Văduva marelui artist Leo Iorga e șomeră. Datoriile la bancă au pus-o la pământ

Când Leo Iorga s-a stins a lăcrimat o Românie întreagă. Acum, fosta sa soție e înglodată în datorii și abia reușește să facă față de la o zi la alta. Pentru că nu mai putea locui în casa în care a stat cu artistul, copleșită de durere, aceasta a luat o hotărâre. A plecat de acolo.

Erau prea multe amintiri acolo

”Astăzi, mama se va muta din casa în care a locuit cu tata, la vila noastră din Eforie Nord. E mai bine așa, acolo erau prea multe amintiri. Au locuit cu chirie, într-o căsuță din Berceni. Ei vânduseră apartamentul, proprietate personală, din București, pentru a ridica vila din Eforie Nord. Așa că, în ultimii 15 ani, au stat în Capitală doar cu chirie.

Era prea greu pentru mama să mai întrețină acest imobil. Avea câteva camera, plus pod și beci, costa și cam mult lunar. Eu și fratele meu am plecat de câțiva ani de acolo, ne-am văzut de viețile noastre. Ea va sta la Eforie Nord, în vila pentru care mai avem rate la bancă. Nu e singură acolo, e cu bunica”, a declarat Edy Iorga, fiul regretatului artist, în exclusivitate pentru impact.ro.

Vrea să facă afaceri în turism

În altă ordine de idei, soția lui Leo Iorga ar vrea să încerce să facă afaceri în turism la malul mării.”Mama vrea să încerce niște afaceri în turism, în acea zonă, pe Litoral, să câștige niște bani. Nu mulți știu, dar ea este șomeră de câțiva ani, a vrut să-l ajute mai mult pe tata, în ultima parte a vieții, așa că a renunțat la serviciu.

Nici să se pensioneze nu poate, încă nu are vârsta. Îl visează adesea pe tata, vorbește doar despre el, așa că îi va prinde bine să plece din București. Știu însă că va veni des la mormântul lui”, a mai spus Edy.