Actualitate

US va implementa o blocare la nivel național?

Datorită pandemiei coronavirus și puterii acesteia, americanii se întreabă dacă guvernul va implementa un blocaj național.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

California și New York sunt primele două state americane care au adoptat măsuri stricte de blocare ca răspuns la creșterea pandemiei coronavirusului.

Pe măsură ce mai multe state și orașe privesc să își urmeze rolul, unii oficiali din domeniul sănătății s-au pus la îndoială dacă SUA face suficient pentru a opri focarul.

Advertisment

Și mulți americani se întreabă dacă guvernul american are ochii asupra unui blocaj la nivel național.

Advertisment

Este posibil ca SUA să poată intra într-o blocare completă la nivel național?

În ciuda acțiunilor agresive întreprinse de California și New York, președintele Donald Trump a declarat că nu anticipează o blocare federală în stilul Italiei, una dintre cele mai afectate țări.

Dar, pe măsură ce numărul de decese crește exponențial în SUA, o astfel de blocare poate deveni necesară.

În urmă cu aproape o săptămână, a fost limitarea evenimentelor publice cu mai mult de 500 de oameni. Am văzut că s-a redus la aproximativ 250, iar acum până la 10, așa că vor continua să pună în aplicare măsuri mai stricte pe măsură ce vedeți cazurile și numărul morților crește”.

Ce ar fi nevoie ca SUA să ajungă la acel punct?

Nu există o linie grea și rapidă

Evident, chiar acum, implementăm restricții la nivel de stat sau chiar la nivel de oraș. Deci, conducătorii individuali vor depinde dacă numărul cazurilor sau numărul deceselor au ajuns prea mult și nu suntem punerea în aplicare a măsurilor adecvate pentru a conține răspândirea “, a spus un membru al Parlame

„Dar, în timp ce continuăm să vedem că creșterea cazurilor, va trebui doar să devenim mai stricte și mai stricte cu ceea ce facem pentru a încerca să conținem acest virus”.

Dacă se impune blocarea, veți fi amendați pentru ieșirea afară?

În San Francisco, puteți primi deja o amendă dacă plecați dintr-un motiv neesențial, cum ar fi să vă plimbați sau să vă plimbați animalele de companie. În Italia am văzut că trebuie să transportați, de fapt, o bucată de hârtie care să vă explice motivul. pentru a fi în aer liber. Coreea de Sud a implementat, de asemenea, amenzi.

Cred că, în cele din urmă, în special în SUA, încearcă să-și facă compasiune cu acele tipuri de reguli pe care le pun în aplicare.

Deși este un moment dificil, iar oamenii vor dori să iasă afară, în cele din urmă este o măsură necesară pentru a proteja siguranța publică în general.

 

Advertisment
Advertisment