Actualitate

Untold și Neversea au anunțat ce se întâmplă cu biletele

Organizatorii au hotărât că în cazul în care cele două evenimente nu vor avea loc, biletele vor fi valabile pentru edițiile viitoare.

Advertisment
Advertisement

Din cauza pandemiei de coronavirus, foarte mult evenimente au avut de suferit. De la evenimente private precum nunți sau botezuri, până la festivaluri de mare amploare, toate au fost amânate sau chiar anulate.

Untold și Neversea nu returnează banii pe bilete

În privința desfășurării celor două celebre festivaluri, biletele nu au fost încă anulate. Organizatorii au anunțat că în situația în care cele două evenimente nu vor avea loc, tichetele vor fi valabile pentru edițiile următoare.

Advertisment

Totodată, abonamentele achitate de plătitori vor putea fi folosite ca și abonamente de tip Anytime. În plus, a fost luată o decizie și în privința celor care au achiziționat biletele de o zi. Ei pot opta în schimbul acestora pentru bilete de tip Anytime, valabile în oricare dintre următoarele trei ediții.

Advertisment

Chiar și așa, organizatorii amintesc că evenimentele nu au fost anulate. Ei adaugă că acestea reprezintă speranța și miracolul în care foarte mult persoane cred. Oficialii au ținut totuși să îi asigure pe cumpărătorii biletelor că investiția lor nu va fi pierdută.

Mai multe detalii despre festivaluri

Emil Boc a declarat că este foarte puțin probabil că Untold și Electric Castle să mai aibă loc anul acesta. Cluj-Napoca va pierde aproximativ 60 de milioane de euro, dacă evenimentele vor fi anulate.

Din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta a fost amânat TIFF, cel mai mare festival de film din țară. Organizatorii evenimentelor care ar trebui să aibă loc în această vară încă speră ca restricțiile să fie ridicate și continuă pregătirile.

Directorul de comunicare al Untold și Neversea a declarat că depun toate eforturile pentru a spera că edițiile din acest an vor avea loc. Sute de mii de persoane din țară, dar și din străinătate, au cumpărat deja bilete pentru festivalurile din România.

Untold ar trebui sa se desfășoare intre 30 iulie 2020 și 2 august 2020. Neversea era programat în perioada 2 iulie 2020-5 iulie 2020.

Advertisment
Advertisment