Actualitate

Unde se ascunde Volodimir Zelenski de mai bine de o lună? Imagini în premieră cu buncărul lui: „Trebuie să fie…”

S-a aflat unde se ascunde Volodimir Zelenski de mai bine de o lună, iată imagini în premieră cu buncărul președintelui Ucrainei.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

De mai bine de o lună, de când a izbucnit războiul din Ucraina, președintele țării, Volodimir Zelenski, a fost nevoit să recurgă la o serie de măsuri extreme pentru a se proteja. Din acest motiv, șeful statului își petrece timpul într-un buncăr din Kiev, încă din prima zi a războiului. Știind că toată lumea este curioasă cu privire la locul în care se ascunde, Volodimir Zelenski a fost de acord să publice imagini în premieră cu buncărul în care stă de peste 45 de zile.

Chiar dacă viața sa este acum în pericol, Volodimir Zelenski a refuzat vehement să își părăsească țara și a ales să lupte cot la cot cu militarii ucraineni. La scurt timp după ce Vladimir Putin a transmis că va atacata Ucraina, președintele țării s-a ascuns într-un buncăr și astăzi a acceptat să susțină un interviu din interiorul acestuia și le-a prezentat tuturor „locuința” în care s-a relocat pe perioada războiului.

Advertisment

Unde se ascunde Volodimir Zelenski de mai bine de o lună? Imagini în premieră cu buncărul lui

Buncărul în care se ascunde Volodimir Zelenski este echipat corespunzător pentru război. Aici există mai mulți soldați, dar și echipamente militare precum mine, explozibili, arme, alături de soații de dormit. Președintele a mărturisit că se simte în siguranță în fortăreața în care se ascunde, deși este conștient că trebuie să țină cont de anumite reguli pentru a nu fi descoperit de către ruși.

Advertisment

Jurnalist: Sunteți în siguranță aici?

Volodimir Zelenski: Da, sunt bine. Mă simt destul de calm în privința asta. Gardienii noștri sunt îngrijorați pentru că ar putea avea loc un atac aerian. Dar când primim semnalul de evacuare, coborâm scările.

Jurnalist: Domnule președinte, cum a fost lucrul în aceste condiții?

Volodimir Zelenski: Noi am găsit o modalitate de a lucra. Nu avem altă cale.

Volodimir Zelenski: Trebuie să fie întuneric aici, nu poți aprinde luminile pentru că o bombă ar putea zbura înăuntru, în timpul unui atac aerian.

Advertisment
Advertisment