Actualitate

Una dintre cele mai mari cântărețe ale României, Elena Cârstea, a rămas fără dinți

La 58 de ani, una dintre cele mai iubite cântărețe, Elena, Cârstea, are mari probleme de sănătate. A rămas fără dinți.

Elena Cârstea a rămas fără dinți și încearcă din răsputeri să-și rezolve această probleme de sănătate. Ce face acum cântăreața în America.

Una dintre cele mai mari cântărețe ale României, Elena Cârstea, a rămas fără dinți

Fanii celebrei Elena Cârstea sunt șocați. Vedeta a postat pe facebook o declarație în care a anunțat că a avut mari probleme de sănătate. Mai mult, aceasta a rămas fără dinți și trebuie neapărat să apeleze la implanturi. “Am rămas fără dinți. (…) Și nu pot să vorbesc pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. (…) Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut. Nu a fost nimic grav. Acum sunt la serviciu două ore, la o casă interesantă (…). Am zis să mai intru pe Facebook să mai vorbesc cu voi, să mai treacă un pic timpul. Nu intru foarte des, că… na, știți cum e: aveți voi destule pe ale voastre, nu să mă vedeți pe mine”, a declarat artista.

Nu mai vrea să revină în țară

Chiar dacă îi este dor de România, Elena Cârstea a spus că nu are motive să se întoarcă acasă. Doar că îi lipsesc mult oamenii din orașul său natal, Mediaș. În plus, îi e foarte dor de concerte dar și de unii apropiați ai săi.

“Noi am fost foarte cuminți și foarte liniștiți, pentru că… nu se întâmplă nimic nicăieri. Nu mergem nicăieri, cu masca pe figură… Nu știu când o să vin în țară. Nu prea mai am de ce să mai vin, să fiu sinceră. Dar asta e situația. Ce să facem? (…) Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. (…) Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume. Pe plictiseala asta ce vrei să facem? (…). Copila mea, una dintre ele, a venit acasă, se va muta aici cu serviciul, sper cât de curând”, a declarat îndrăgita cântăreață.