Actualitate

Un designer vestimentar a făcut-o praf pe Simona Halep. Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică…

Alin Gălățescu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari a desființat-o pe Simona Halep din punct de vedere vestimentar.

E de părere că se îmbracă ca pe șantier. Aceasta este părerea designerului Alin Gălățescu despre cum se îmbracă Simona Halep.

Un designer vestimentar a făcut-o praf pe Simona Halep. Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică…

Este una dintre cele mai bune sportive ale lumii, dar Simona Halep nu excelează deloc la capitolul vestimentație. Iar Alin Gălățescu, un cunoscut designer a avut cuvinte grele despre aceasta. “Și-a luat un tricou cu Dior 8, are niște bocăncei din ăia, șlăpuți din ăia de terasă de la același brand, geaca ordinară… Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică și nu putem cere de la ea ceva stilistic.

Arată ordinary. Mi-e dragă ea, dar nu are nicio treabă. Poate era pe șantierul viitorului hotel. Poate că e pe șantier”, a spus acesta în emisiunea lui Cristi Brancu. Pe de altă parte, la final, Alin a vrut să dreagă busuiocul și a remarcat că de vină nu ar fi Simona ci… stilistul acesteia.

Iubitul sportivei a mai fost căsătorit de două ori

Despre Toni Iuruc, actualul iubit al Simonei Halep sursele spun că nu ar fi prea plăcut de familia sportivei. Motivul? Nu ar prezenta încredere, dat fiind faptul că a mai căsătorit încă de două ori. Toni provine dintr-o familie de machedoni și are o avere imensă. În anul 2002 acesta a înființat agenția AdVenture, cea care a avut grijă de prima campanie electorală pentru Primăria Capitalei a lui Sorin Oprescu.