Actualitate

Un copil din Ucraina i-a scris o scrisoare mamei sale, după ce rușii au omorât-o: „Voi fi cuminte ca, într-o bună zi…”

Un copil din Ucraina a făcut înconjurul planetei, după ce i-a scris o scrisoare mamei sale, după ce rușii au omorât-o. Ce i-a transmis?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Războiul din Ucraina a făcut deja mii de victime. Femei, copii și bărbați nevinovați și-au pierdut viața în bombardamentele lansate de ruși, iar multe persoane au rămas fără familie, orfane, văduvite sau chiar singure pe lume. Mai multe dintre orașele ucrainene nu mai există pe hartă, căci clădirile au fost în mare parte doborâte, iar populația fie a fugit de război, fie a fost ucisă.

Potrivit informațiilor, armata ucraineană s-ar pregăti pentru ”ultima bătălie” în Mariupol, și, de asemenea, se dezbate și cel de-al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. Un copil din Ucraina, mai exact din orașul Hostomel, i-a scris o scrisoare mamei sale, după ce rușii au omorât-o. Imaginile au devenit virale rapid, căci cuvintele așternute pe hârtie de micuț au emoționat o lume întreagă.

Advertisment

Un copil din Ucraina i-a scris o scrisoare mamei sale, după ce rușii au omorât-o:

În cadrul mesajului, copilul și-a luat rămas bun de la mama sa, însă i-a promis că nu o va uita niciodată. Mai mult decât atât, i-a mulțumit pentru copilăria pe care i-a oferit-o, pentru felul în care l-a crescut și, în final, i-a făcut o promisiune: că va fi cuminte pentru ca, într-o bună zi, să se întâlnească în rai, din nou.

Advertisment

„Mamă, mulțumesc pentru cei nouă ani frumoși din viața mea! Mulțumesc mult pentru copilăria mea! Nu te voi uita niciodată! Îți promit că voi fi cuminte, ca, într-o bună zi, să ne întâlnim în Rai”, este mesajul pe care copilul l-a scris, arată antena3.ro.

Advertisment
Advertisment