Actualitate

Un bucureștean a murit după ce a fost împușcat de un polițist

Individul a fost împușcat în piept în urma unui scandal și a decedat la Spitalul Elias din București.

Advertisment
Advertisement

Miercuri dimineață a avut loc un scandal într-un hotel din sectorul 1. Un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, a amenințat lumea pe holurile clădirii, având la el diverse obiecte ascuțite.

Bărbatul a murit la câteva ore după ce a fost împușcat

Miercuri, în jurul ore 04:00, un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat un bărbat care amenința personalul hotelului în care era cazat. După ce oamenii legii și-au făcut apariția la locul incidentului, bărbatul a devenit agresiv și i-a amenințat și pe aceștia.

Advertisment

Agenții de poliție au încercat să îl imobilizeze, însă bucureșteanul i-a lovit și a reușit chiar să rănească unul dintre oamenii legii cu o foarfeca. Ulterior, bărbatul a fugit la un etaj superior al clădirii, unde a încercat din nou să atace forțele de ordine. Polițiștii au folosit atunci armele din dotare.

Advertisment

Drept urmare, individul a fost împușcat în piept și a fost chemat un echipaj de prim ajutor. Omul a fost transportat de urgență la Spitalul Elias pentru a primi îngrijiri medicale.

Agentul de poliție rănit a fost, de asemenea, internat în spital. La câteva ore după ce bărbatul agresiv a fost internat, a decedat. Cadavrul va fi ridicat și transportat la INML, în scopul efectuării necropsiei.

Investigațiile au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Acestea vor stabili cauzele și condițiile în care s-a produs întâmplarea.

Individul a intrat cu mașina în gardul guvernului, în 2016

Bărbatul era cunoscut de autorități, după ce în luna ianuarie a anului 2016, a intrat cu mașina în gardul guvernului. El a declarat atunci că încerca să intre în curtea guvernului ca și formă de protest față de terorism și pentru drepturile omului.

El lucra la o televiziune, însă fusese concediat cu câteva zile înainte. Bărbatul a spus atunci că a încercat să atragă atenția asupra mesajului. El voia să transmită detașare față de violență și solidaritate pentru cetățenii României.

Advertisment
Advertisment