Actualitate

Uluitor! S-a aflat tot adevărul despre Burlacul. De ce a făcut Andi Constantin videochat

E unul dintre cei mai doriți burlaci din România, dar sunt puțini cei care știu că Andi Constantin a făcut o perioadă videochat.

Arată foarte bine și poate pune pe jar inima oricărei femei. S-a aflat că Burlacul, alias Andi Constantin a făcut videochat. Care e motivul?

Uluitor! S-a aflat tot adevărul despre Burlacul. De ce a făcut Andi Constantin videochat

Șarmantul Andi Constantin a făcut dezvăluiri uluitoare, când a declarat că într-o anumită etapă din viața sa a făcut videochat. Acesta spune că se afla într-un impas cu banii și a trebuit să găsească rapid o soluție pentru a supraviețui în acel moment. Tot el a fost însă și ispită în Insula iubirii în urmă cu câțiva ani. De atunci însă lucrurile s-au schimbat și contractele bănoase au început să curgă.

Am încetat să mai îmi plâng de milă de mult

„Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea din viața mea. Atunci am realizat că în viața lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai sperat. Iar atunci când ești vulnerabil, riscul de a lua decizii greșite, care te vor afecta mai devreme sau mai târziu, e mai mare.

Am încetat să îmi mai plâng de milă de mult, așa că nu am să încep cu asta acum. Pot să spun că, indiferent de natura experiențelor din trecutul nostru, ele ne formează și ne fac oamenii de astăzi”, a declarat cu ceva timp în urmă Andi Constantin. Cât privește celebritatea, Andi spune că niciodată nu și-a dorit să fie celebru, dar acest lucru a venit de la sine, odată ce a apărut la televizor.