Actualitateinfo

Uluitor. Ce salariu are Florin Busuioc la ProTV

Când e vorba de rubrica Meteo, toți românii vor spune la unison că Florin Busuioc e cel mai bun. Ce salariu incredibil are acesta la ProTV.

Face bani frumoși din serviciul pe care îl are. Cât câștigă Florin Busuioc, cel mai bun prezentator al rubricii meteo.

Uluitor. Ce salariu are Florin Busuioc la ProTV

De 25 de ani Florin Busuioc este nelipsit de pe micile ecrane. Deși are o rubrică relativ mică la ProTV, meteo, acesta va rămâne una dintre cele mai iubite vedete ale României. Și asta pentru că are carismă, umor și un mare talent actoricesc. Despre Busu, lumea spune că are și un salariu motivant, iar suma vehiculată este cu adevărat șocantă. Câți bani are acesta lunar de la ProTV? Sursele spun că acesta ar primi în jur de 3000 de euro, iar relația pe care o are cu acest post de televiziune din anul 1995. Dar inițial, acesta a dublat desene animate, iar acesta a ajuns să prezinte știrile după ce a fost în concediu fără plată.

”Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru”

De altfel, Florin Busuioc a mărturisit că meteo a fost salvarea lui și nu va uita niciodată acest lucru. „Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro.A venit cineva care mi-a propus si am zis de ce nu? Si din „Cenusareasa programelor“, ca sa zic asa, am reusit sa demonstrez ca orice faci, daca faci bine, poate fi de top. Nu contează ce program ai pe mana, nu contează ce ti s-a dat de facut, conteaza doar sa faci bine, sa te implici suficient si sa-ti faca mare placere sa faci asta”, a povestit Florin Busuioc. Busu este mult iubit de Dumnezeu. În 2018 acesta a avut mari probleme cu sănătatea, după ce a suferit un infarct când se afla pe scenă. În urma acestuia, Busu are montate două stenturi.

 

Tags