Actualitate

Uluitor. Ce a făcut Antonia înainte să devină cântăreață. Din ce a făcut bani

Se spune că este cea mai frumoasă vedetă a României, dar puțini sunt cei care știu ce a făcut Antonia înainte să devină cântăreață.

Din ce s-a întreținut Antonia înainte să devină cântăreață? Dezvăluiri fantastice despre soția lui Alex Velea.

Uluitor. Ce a făcut Antonia înainte să devină cântăreață. Din ce a făcut bani

Are o carieră minunată, un soț care o adoră și niște copii frumoși ca îngerii. Puțini cunosc însă care este trecutul Antoniei și din ce s-a întreținut înainte de a cânta. Partenera lui Alex Velea și-a început cariera ca model, iar prima dată a apărut într-un clip al unor rapperi americani, pe post de figurantă. În copilări, după cum singură a declarat, nu a fost deloc cuminte și ajunge acasă mereu cu genunchii rupți.

„Chiar eram năzdrăvană. Nu vreau să mă laud, dar chiar am fost un copil bun și ascultător și nu aveam stare. Făceam prostioare. Mereu ajungeam acasă lovită, în genunchi, în barbă, în cot. O dată, o împingeam pe o colegă în leagăn la școală și mi-a venit leagănul în față, mi-am spart buza, tot felul de din astea”, și-a amintit Antonia.

Sunt de mulți ani împreună, dar nu sunt căsătoriți

Antonia și Alex sunt de șapte ani împreună, însă nu s-au căsătorit încă. Cei doi se iubesc ca-n prima zi și așteaptă ca pandemia să se termine și să facă o nuntă ca în povești. Pe de altă parte, bruneta e convinsă că secretul fericirii în cuplu e chimia.

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară.”, a precizat Antonia.

Fără doar și poate, Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, astfel că ai spune că e chiar ușor să mențină flacăra pasiunii între ea și Velea. Ei bine, artista a menționat că și ea face eforturi mari pentru a se menține în formă și să mențină, totodată, o relație sănătoasă.

”Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când.”, a declarat Antonia pentru viva.ro.