Actualitate

Tristan Tate și fratele său, Andrew, acuzați de trafic de persoane și VIOL! Decizia procurorilor DIICOT

Tristan Tate și fratele său, Andrew, au fost acuzați de trafic de persoane și viol! Ce decizie au luat procurorii DIICOT în acest context?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Tristan Tate și fratele său Andrew au avut parte de o descindere de la DIICOT la vila lor din Pipera, unde oamenii legi au descoperit mai multe nereguli. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fratele acestuia, fost lucrător, ar fi secretat două femei- o americancă și o româncă, pentru a le exploata sexual. DIICOT îi va cerceta pe cei doi în libertate.

Mai mult, pe lângă acuzațiile de lipsire de libertate și trafic de persoane, Tristan și Andrew Tate au fost acuzați și de viol. Cu toate acestea, oamenii legii au decis ca milionarii de origine britanică să fie cercetați în libertate și nu au fost dispuse alte măsuri preventive.

Advertisment

Tristan Tate și fratele său, Andrew, acuzați de trafic de persoane și VIOL! Decizia procurorilor DIICOT

„La data de 11.04.2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus declinarea în favoarea DIICOT – Structura Centrală într-o cauză în care se efectuau cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. La data de 11.04.2022, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi viol.

Advertisment

În cauză au fost efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea percheziţii domiciliare la două imobile din judeţul Ilfov, fiind ridicate bunuri de interes pentru soluţionarea cauzei. Procurorii DIICOT au audiat în cursul nopţii de 11/12.04.2022 mai mulţi martori în vederea lămuririi situaţiei de fapt. Cercetările sunt continuate de către DIICOT cu sprijinul BCCO Bucureşti, urmărirea penală desfăşurându-se in rem”, se arată într-un comunicat emis de procurorii DIICOT în cursul zilei de marți, 12 aprilie 2022.

Advertisment
Advertisment