Actualitateinfo

Toți au rămas cu gura căscată când au aflat câți bani face Dorian Popa pe lună

Chiar dacă e pandemie, Dorian Popa se descurcă mai bine ca niciodată. Câți bani face artistul din Youtube.

Iubit și apreciat de toată lumea, Dorian Popa nu are nici un fel de probleme la capitolul finanțe. Cât de bine câștigă din youtube.

Toți au rămas cu gura căscată când au aflat câți bani face Dorian Popa pe lună

Are fani de toate vârstele și reușește să îi pe toți fericiți. Pentru că Dorian Popa poate. Mai mult decât atât, chiar dacă majoritatea artiștilor o duc rău cu banii din cauza pandemiei, acesta pare că a înflorit. Ce face artistul că reușește să o ducă atât de bine? Salvarea lui este youtube-ul. Potrivit declarațiilor făcute recent de el, câștigă lunar o sumă fabuloasă. În conturile sale intră mii de euro și uneori chiar sute din vizualizările pe care le are.

”Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa.

”Am luptat, am strâns din dinţi”

Expert în youtube, acesta le-a făcut și o recomandare celor care vor să se urmeze această meserie. Cântărețul a spus că acesta a luat-o de jos și niciodată nu s-a lăsat pe tânjală, muncind cât a putut de mult ca să-și vadă visul împlinit. Sigur că și el a avut perioade foarte grele, însă a muncit enorm și niciodată nu și-a pierdut speranța. Iar acum a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți artiști ai României.

”Poate declanşa un trigger tuturor celor care-şi doresc mai mult de la viaţă. Eu am plecat din căminele ASE din Bucureşti. Pentru creditul de casă nu am fost eligibil (drepturile de autor nu sunt pe perioadă nederminată). Am luptat, am muncit, am strâns din dinţi şi am ajuns aici. Spor tuturor vizionarilor”, a mărturisit Dorian Popa.

Tags