Actualitate

Toni Grecu are mari probleme de sănătate. Fondatorul Divertis are coronavirus

Virusul ucigaș nu l-a evitat nici pe fondatorul Divertis, Toni Grecu. Acesta se află internat la spitalul Matei Balș cu coronavirus.

Fanii lui Toni Grecu sunt șocați. Acesta are coronavirus și se află internat în spitalul Matei Balș.

Toni Grecu are mari probleme de sănătate. Fondatorul Divertis are coronavirus

Din fericire, acesta nu se află internat la Terapie intensivă însă starea de sănătate este rea în acest moment. „Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap. Dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a declarat Toni Grecu. La rândul său, Cristina Grecu, soția unuia dintre cei mai iubiți români, a făcut declarații despre starea de sănătate a soțului său.

”Este internat de 5 zile la Spitalul ”Matei Balș”. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul. Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon”, a declarat aceasta.

Îi este foarte dor de lumea dinaintea pandemiei

Nu cu mult timp în urmă, Toni Grecu a acordat un interviu Mediafax, în care a povestit cât de dor îi este de vremurile dinaintea pandemiei. „Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicăieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, a mărturisit Toni Grecu.

Tags