Actualitate

Tic, tac… Gina Pistol numără orele până va deveni mămică. Și-a pregătit geanta

Frumoasa prezentatoare Gina Pistol e nerăbdătoare pentru că în curând va deveni mămică. Ea și-a pregătit geanta și nu mai are răbdare până va veni pe lume bebelușul.

În cel mai scurt timp, Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți. Cântărețul e în culmea fericirii iar blonda și-a pregătit geanta.

Tic, tac… Gina Pistol numără orele până va deveni mămică. Și-a pregătit geanta

Gina Pistol e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere. Aceasta și-a făcut geanta pentru maternitate dar și kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. “Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”, a mărturisit vedeta.

Cum s-a îndrăgostit Smiley de prezentatoare

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca între cei doi să fi fost o dragoste la prima vedere, Smiley a mărturisit că nu a fost nici pe departe așa. Însă, în timp a realizat că ea este femeia ideală. “M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural.

E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a spus cântărețul.