Actualitate

Tavi Colen dă de pământ cu Alin Oprea: Nu pot să îl iert

Fanii au tot sperat că Tavi Colen și Alin Oprea se vor împăca, dar se pare că acest lucru nu e posibil. Nu pot să îl iert niciodată.

Nu vor îngropa securea războiului și situația dinte Tavi Colen și Alin Oprea nu se va schimba. Nu pot să îl iert.

Tavi Colen dă de pământ cu Alin Oprea: Nu pot să îl iert

În emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena 3, Tavi Colen i-a uimit pe toți românii cu declarații uluitoare la adresa lui Alin Oprea. Acesta spune că nu există nici o împăcare între cei doi, pentru că nu va ierta niciodată ce i-a făcut fostul său coleg. „Nu pot să îl iert pentru ceva niciodată. Într-o dimineață mi-a luat tot. Palmares, viață, numele formației, iar eu am căzut ca un avion fără elice. El a fost mai deștept. S-a dus cu 5 ani înainte și și-a luat numele la OSIM. La ora aia „Talisman” este over the top. Eram singura formație care umplea stadioanele cu bilete”, a declarat descumpănit Tavi la Antena Stars.

Vinovată este și fosta soție a lui Alin

Totodată, Tavi Colen spune că în relația lor mărul discordiei a fost și fosta soție a lui Alin Oprea. Aceasta era de o gelozie patologică și îl însoțea mereu în spectacole iscând tot felul de discuții între cei doi. „Motivul este că nu ținea pasul cu mine niciodată. Eu propuneam să atingem un țel și nu reușeam niciodată. Prietenii apropiați știu despre ce este vorba. Eu am hotărât că după 12 ani nu mai este important. La momentul ăla am crezut că este bine dacă plec. A fost foarte greu pentru că am căzut de pe un piedestal. Nu regret decizia. Am fost conștient, a spus Tavi Colen. Legat de zvonurile care au fost privind faptul că ar fi fost îndrăgostit de Larisa Oprea, Tavi spune că este o minciună. Mai mult, acesta susține că a dat-o afară din casă pe fosta soție a lui Oprea și nu a plăcut-o deloc, niciodată.

Tags