Actualitate

În fiecare zi, vreme de patru ani, i-a trimis câte un SMS tatălui ei decedat. Apoi a primit de pe același număr un mesaj care a șocat-o

O tânără i-a trimis tatălui ei decedat câte un SMS în fiecare zi, vreme de patru ani. Ce mesaj a primit apoi?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Chastity Patterson este o tânără în vârstă de 23 de ani, din Newport, Arkansas (SUA), iar viața ei a luat o întorsătură neașteptată atunci când tatăl e s-a stins din viață, în urma unui accident auto. Încă din ziua în care și-a pierdut viața, Chastity a continuat să îi scrie tatălui său mesaje și să îi povestească despre ceea ce se întâmplă în viața ei, ca un mecanism de a trece mai ușor peste.

Printre altele, tânăra i-a povestit că a terminat facultatea, că a fost diagnosticată cu cancer dar s-a vindecat între timp și orice alt eveniment a mai considerat important. Înainte de cea de-a patra comemorare a tatălui ei, tânăra a scris încă un mesaj care, de data aceasta, a primit un răspuns.

Advertisment

În fiecare zi, vreme de patru ani, i-a trimis câte un SMS tatălui ei decedat. Apoi a primit de pe același număr un mesaj care a șocat-o

”Hei, tată, eu sunt. Mâine va fi din nou o zi grea!”, a scris ea și imediat a primit și un răspuns.

Advertisment

”Bună, dragă, nu sunt tatăl tău, dar am primit toate mesajele tale timp de patru ani. Am citit mesajele tale dimineața. Numele meu este Brad și mi-am pierdut fiica într-un accident de mașină în august 2014, iar mesajele tale m-au ținut în viață. Când îmi scrii, știu că e un semn de la Dumnezeu.

Îmi pare rău că ai pierdut pe cineva drag, dar te-am ascultat de-a lungul anilor și te-am urmărit cum ai crescut și ai trecut prin mai multe decât oricine. Am vrut să-ți răspund, în timp, dar n-am vrut să te rănesc”, a mai scris omul care a numit-o pe Chastity „îngerul” lui după ce el și-a pierdut fiica.

”Ești o femeie extraordinară și îmi doresc ca fiica mea să fi devenit femeia care ești tu acum, cu ajutorul mesajelor tale din fiecare zi mi-ai amintit că există Dumnezeu și că nu e vina lui că fetița mea s-a dus.

El mi te-a trimis, îngerul meu, știam că ziua asta va veni. Totul va fi bine, în fiecare zi strălucești în lumina Domnului. Îmi pare rău că a trebuit să treci prin asta, dar dacă te face să te simți mai bine, sunt foarte mândru de tine”, a încheiat Brad.

Advertisment
Advertisment