Actualitate

Surprinzător! Ce meserie are Delia. Cine s-ar fi gândit la așa ceva?

E mereu surâzătoare, frumoasă și extrem de talentată, dar Delia poate fi și extrem de serioasă când trebuie. Nu ați fi crezut ce meseria are la bază cântăreața.

Toți o știu pe Delia ca pe o cântăreață dezinvoltă. Dincolo de aparițiile ei spectaculoase, veți fi surprinși să aflați ce meserie are aceasta.

Surprinzător! Ce meserie are Delia. Cine s-ar fi gândit la așa ceva?

Pentru cei care nu știu, frumoasa Delia a terminat liceul Dinu Lipatti din București, apoi a făcut Conservatorul. Până aici, nimic ieșit din comun, dar aceasta a ales în cadrul facultății, pedagogia. Ce înseamnă asta? Că blonda trebuie să ajungă profesor. Dar viața ei s-a schimbat și spune că nu regretă absolut deloc acest lucru. Pentru că, spune Delia, nu crede că ar fi avut atât de multă răbdare ca doamnă profesoară.

”Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor».

Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a spus Delia într-un podcast.

Din primii bani și-a cumpărat inele

Vedeta spun că viața ei s-a schimbat radical de la 17 ani, când a început să aibă concerte alături de fostul său coleg, Nick. Atunci a aflat că urma să fie plătită pentru prestațiile avute, iar acest lucru a fost pentru ea un șoc. Cât privește primii bani câștigați, vedeta spune că i-a dat pe… inele.

“Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva”, a declarat Delia.