Actualitate

Supărată că a fost amendată, Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei

Vrea să demonstreze că are dreptate. Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei.

Susține că nu a încălcat niciodată legea și vrea să i se facă dreptate. Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei.

Supărată că a fost amendată, Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei

Cu doar câteva zile în urmă, polițiștii au fost în Herăstrău unde au descoperit o petrecere cu multe persoane, unde se afla și Bianca Drăgușanu. Vedeta s-a lăudat pe rețelele de socializare și drept urmare a fost amendată pe baza unor imagini. Blonda a fost foc și pară și cum susține că nu a încălcat deloc legea, a dat Poliția Capitalei în judecată. La acea petrecere au mai fost prezenți Alex Velea, Antonia, Adrian Minune, Puya dar și Adrian Copilul Minune și Andrei Versace. Mai mult, aceasta a depus o plângere la Judecătoria sectorului 1 prin care să fie anulat procesul verbal.

Aveam o masă între noi și măștile le-au purtat cei care ne-au servit

Ulterior, Bianca Drăgușanu s-a sucit și a spus că ea nu a primit nici un fel de amendă, pentru că a plecat din restaurant mai devreme. “Eu la ora 23 m-am ridicat și am plecat. Nu știu la ce oră a ajuns poliția. După cum am văzut, poliția a venit însoțită de televiziuni. Am înțeles că s-au dat și amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măști și că nu era distanțare. Eu am pus niște imagini și asta vreau să spun: că era distanțare. Aveam o masă între noi și ceilalți oameni, iar măștile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au venit la masă nu au purtat măști. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

 

Tags