Actualitate

Suferință mare în familia Lis. Ce vor face Oana și Viorel

Pandemia a stricat viața și planurile tuturor românilor. Printre ei se numără și Oana și Viorel Lis, care vor sta acasă de Paște.

Dacă până acum Paștele era petrecut de Oana și Viorel Lis alături de prieteni, anul acesta va fi total diferit. Cei doi vor sta singuri acasă.

Suferință mare în familia Lis. Ce vor face Oana și Viorel

Paștele din acest an va fi trist pentru Oana și Viorel Lis. Aceștia vor fi singură acasă, pentru că fostul primar al Capitalei are probleme de sănătate și trebuie să evite orice întâlnire.

”Anul acesta este și trist și frumos în același timp. Este trist pentru că o să petrecem doar noi doi ca doi porumbei, guguștiuci bătrâni și frumos pentru că suntem bine, acasă și asta e cel mai important. Se resimte perioada asta grea. Ne-au invitat prieteni pe la ei, dar nu ne-am dus și asta e”, ne-a declarat Oana Lis. Sigur că de pe masă nu vor lipsi produsele tradiționale, pe care Oana le-a comandat de la restaurant. ”Am comandat de la restaurant preparate de Paște. Mi-era poftă de produsele care se mănâncă acum. Noi, de obicei de Paște mergeam la munte, era frumos …”, a mai spus Oana Lis.

Ce se întâmplă cu Viorel Lis

Din păcate, starea de sănătatea a lui Viorel s-a acutizat, iar acesta abia poate merge. De altfel, medicii au spus că are mare nevoie de o operație. ”Odată cu vârsta, cu bătrânețea, vin tot felul de probleme, dar s-au acutizat din cauza perioadei Covid și nu mai poate să mai meargă bine, din păcate. Are dureri mari când merge și așteptăm să meargă la recuperare. Și o operație este indicată, dar dacă eu nu pot să merg cu el la spital, e foarte complicat”, a menționat Oana Lis.