Actualitate

Strigător la cer. Ce legătură are Klaus Iohannis cu prințul care a ucis cel mai mare urs din România

În timpul unei partide de vânătoare, Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a ucis ilegal cel mai mare urs din România. Ce măsuri vor fi luate împotriva acestuia?

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a fost lăsat de Ministerul Mediului din România să ucidă un urs. Se pare că pentru acesta nu a contat deloc că l-a împușcat mortal pe cel mai mare urs brun.

Strigător la cer. Ce legătură are Klaus Iohannis cu prințul care a ucis cel mai mare urs din România

Prințul Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein se pare că e un bun prieten al românilor. Motiv pentru care toată lumea e curioasă să știe ce se va întâmpla cu acesta, după ce a ucis cel mai mare urs brun din România. Mai mult decât atât, prințul are legături strânse direct cu președintele Klaus Iohannis. În martie anul trecut însuși tatăl lui Liechtenstein fiind cel care i-a înmânat premiul european „Coudenhove-Kalergi” lui Iohannis. Cine este acesta? Chiar președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi.

Pentru ce a fost decorat Iohannis

Și mai interesant este pentru ce a fost decorat președintele României. Și anume „meritele sale deosebite de politician. Care, prin dedicarea pentru valorile europene, contribuie decisiv la consolidarea integrării României în comunitatea statelor europene”. Dar și pentru că „acțiunea sa politică are un rol exemplar într-o Europă care a fost divizată în trecut”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale. În acest context, toată lumea se întreabă dacă uciderea ursului va ajuta cu adevărat la integrarea țării noastre. Sau poate, e altceva la mijloc, care încă nu s-a aflat sau nu se va afla niciodată.