Actualitate

Spitalul județean din Suceava vine din nou cu vești proaste

Coronavirusul a dus la tot mai multe decese. A murit și soțul unei asistente de la spital în contextul epidemiei.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

De câteva zile se aud numai vești rele de la Spitalul Județean Suceava. Foarte multe persoane contaminate cu coronavirus au fost aduse aici iar peste o sută de cadre medicale, au fost infectate. Conducerea acestui spital este acum trasă la răspundere pentru calvarul în care a atras sute de oameni.

Suceava, locul cel mai afectat de pandemie

Doctorii și asistentele din cadrul spitalului județean Suceava s-au îmbolnăvit din lipsa resurselor de protecție.

Advertisment

În acest fel, ei au transmis mai departe virusul imbolnavindu-și familia și rudele. Nu se știe cum a fost posibil așa ceva iar rezultatul produs vine clar că urmare a unui management foarte prost.

Advertisment

Cel de-al 14-lea decedat înregistrat în cursul zilei de astăzi la noi din țară, este soțul unei asistente care lucrează în cadrul spitalului. Cadrele medicale din spital sunt cele mai expuse.

Aici situația este cu adevărat dramatică, tot mai mult oameni mor iar numărul deceselor este în creștere. Dacă sistemul medical nu este bine pus la punct nu există nici o șansă că doctorii să limiteze răspândirea coronavirusului în comunitate.

La spitalul județean Suceava lucrurile scapă de sub control

Soțul unei asistente din cadrul spitalului a decedat astăzi 26 martie din cauza medicilor care nu iau măsuri imediate. Oamenii cer să fie testați însă doctorii nu iau măsuri. Din nefericire s-a ajuns în situația ca medicii să își îmbolnăvească propria familie.

Nimeni nu face nimic, medicii nu mai fac față dar și mai rău este faptul că nu își dau interesul. Nimeni nu se mai poate pune cu dezastrul produs.

Se pare că istoria se repetă și în curând România o să ajungă ca și Italia dacă autoritățile nu se sesizează. Este momentul ca medicii să se trezească la realitate și să lupte așa cum trebuie. După ce a cerut în mod repetat să fie testat, soțul asistenței a fost lăsat să stea cu febră mare toată noaptea trecută iar astăzi a murit. Acesta a fost al 14 lea deces înregistrat astăzi iar numărul deceselor din țară a ajuns deja la 17.

În acest spital un singur medic și o singură asistentă îngrijesc un număr foarte mare de bolnavi, adică peste 25. Ei nu sunt protejați în mod corespunzător ceea ce îi impiedică să își facă meseria așa cum trebuie. Tratamentul pentru coronavirus este administrat pacienților în mod incorect de aceea rezultatele obținute sunt adevărate dezastre.

În nici un alt spital din țară nu au fost confirmate pozitiv peste 100 de cadre medicale. Acesta este locul unde s-au înregistrat și cele mai multe îmbolnăviri.

Advertisment
Advertisment