Actualitate

Speak și Ștefania au rămas cu datorii la Asia Express

În urma competiției de la Antena 1, cei doi concurenți, care s-au clasificat pe locul doi, sunt nevoiți să dea bani emisiunii pentru stricăciunile produse.

Advertisment
Advertisement

Cel de al treilea sezon al eminiunii Asia Express s-a încheiat pe 22 aprilie, după numeroase săptămâni în care concurenții au fost supuși unor probe dificile.

În finală au ajuns echipele Speak cu Ștefania și Fodor cu Bontea. Aceasta a fost câștigată de cei din urmă. Astfel, Speak cu Ștefania, pe lângă că nu au câștigat marele premiu, trebuie să mai scoată bani și din propriul buzunar din cauza pagubelor.

Advertisment

Speak și Ștefania au rămas cu datorii destul de mari

Finala de la Asia Express a fost una destul de strânsă, iar oamenii au stat cu sufletul la gură până în ultimul minut. La o distanță de câteva minute a fost cuplul de marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Cu toate acestea, se pare că ghinionul lor nu s-a oprit acolo.

Advertisment

Cei doi artiști au făcut mai multe dezvăluiri în cadrul emisiunii ,,DE SPEAK Firu-n patru”. Printre ele se află și faptul că pe parcursul emisiunii aceștia au produs mai multe stricăciuni.

Valoarea acelor pagube este de zeci de mii de euro. La un moment dat au pierdut stația prin care primeau mesajele de la Gina. Aceea nu costa mai puțin de 1.500 euro.

Cântărețul a povestit cum a stricat o cameră fără să vrea în timpul semifinalei. El a declarat că era foarte frig, ploua și a spart lampa de la una dintre camerele de filmat. Speak a spus cum singurul său gând în acele momente era prețul camerei.

Când a aflat că valora 50.000 de euro și-a pierdut total nervii și se gândea la cum a aruncat atâția bani pe geam.

Primele declarații ale celor doi după terminarea emisiunii

Cu toate că au pierdut la o distanță relativ mică de echipa câștigătoare, cei doi au doar cuvinte frumoase despre această experiență.

Ștefania a spus pe una dintre rețelele sale de socializare că în timp ce privea la TV emisiunea a resimțit din nou toate emoțiile finalei. Aceasta a declarat că a fost un amalgam de sentimente, atât de tristețe, cât și de fericire.

Artista a mulțumit tuturor celor care l-au fost alături și care au trăit emoțiile împreună cu ei. A spus, de asemenea, că are cea mai frumoasă comunitate online.

Și Speak a transmis un mesaj emoționant și scurt, în care le mulțumește cu tot sufletul oamenilor. Artistul a anunțat că în acel moment nu are prea multe cuvinte din cauza emoțiilor.

Advertisment
Advertisment