Actualitate

Soțul Gabrielei Cristea, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu Tavi Clonda

Se iubesc și au o familie minunată, dar puțini știu prin ce nenorocire a trecut soțul Gabrielei Cristea. Tavi Clonda a fost la un pas de moarte.

Mama lui Tavi Clonda a făcut dezvăluiri uluitoare despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea.

Soțul Gabrielei Cristea, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu Tavi Clonda

E extrem de mândru de soția și fiicele sale și ar face orice ca să le ofere tot ce e mai bun pe lume. Dar cu ceva ani în urmă, Tavi Clonda a avut de trecut o cumpănă foarte grea. Mama sa, Elena Clonda a făcut destăinuiri pe care nimeni nu le-a știut. „Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital (…) I-a tras un pumn unui tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat”, a spus mama artistului.

Era să îl pierd atunci

„L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt.(…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut”, a mai spus Elena Clonda. Tavi și Gabriela s-au căsătorit religios la patru ani de la cununia civilă, care a avut loc în 2015, pentru că au fost extrem de ocupați: au adus pe lume două fetițe. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare la Kanal D. Gabriela era moderatoarea emisiunii, iar Tavi asigura momentele artistice.