Actualitate

Soția lui Ilie Năstase a fugit cu ce avea pe ea. Ce se întâmplă acum cu Ioana

S-a speriat atât de rău de reacția soțului, că a fugit de acasă cu ce avea pe ea. Ce vrea să facă soția lui Ilie Năstase.

A fugit din locuința conjugală cu ce a avut pe ea și s-a reîntors la Constanța. Ce va decide soția lui Ilie Năstase.

Soția lui Ilie Năstase a fugit cu ce avea pe ea. Ce se întâmplă acum cu Ioana

A fost bătută de fostul sportiv Ilie Năstase, a sunat la 112 să ceară ajutor, apoi a fugit din casă fără să-și ia nici o haină. Ioana Năstase spune că este și acum la fel de îngrozită și nu știe dacă va divorța sau nu. „Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat.

Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana Năstase, pentru playsport.ro.

Ioana Năstase s-a supărat pe fostul său iubit, Nick Rădoi

Vizavi de declarația lui Nick Rădoi, fostul său iubit, Ioana Năstase a reacționat supărată. Aceasta spune că între cei doi nu mai este absolut nimic, cei doi rezumându-se să-și dea un mesaj doar de zilele de naștere. “Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura.

Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a mai afirmat Ioana Năstase.

 

Tags