Actualitate

Soția lui Flick scoate flăcări. Ce i-a făcut Oana Zăvoranu

După ce Oana Zăvoranu a făcut-o cu ou și cu oțet, soția lui Flick a dat cu ea de toți pereții. Ce a putut să spună Denisa.

Chiar dacă la prima vedere extrem de fragilă, soția lui Flick nu se lasă călcată în picioare. Pentru că Oana Zăvoranu a vorbit extrem de urât despre ea, a luat foc.

Soția lui Flick scoate flăcări. Ce i-a făcut Oana Zăvoranu

Partenera de viață a lui Flick s-a înfurat la culme după ce Oana Zăvoranu a spus doar cuvinte urâte la adresa ei. Ea spune că nu pune nimic la suflet din ceea a vorbit Oana. Mai mult, se oferă să-i facă o consiliere. Evident, contra cost.

Personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea

”Nu mă procupă absolut deloc ce spun, consider că fiecare om e la un nivel și dacă ăsta e nivelul nu mă interesează ce spun.0 Personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea. Nu răspund și n-am răspund până acum nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac. Dar în momentul de față ar înseamna să mă cobor și mă lupt în mocirlă. Ce pot să fac în schimb în calitate de consilier în dezvoltare persoană, îi propun o oră de consiliere contra-cost. Eu nu fac mocangeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani.”, a spus ea la Antena Stars.