Actualitate

Soția lui Andi Moisescu e piele și os. Ce s-a întâmplat cu Olivia Steer

Cunoscută ca o femeie care ține piept tuturor când vine vorba de medicamente și vaccinuri, Olivia Steer e într-o situație șocantă. A ajuns piele și os. Ce probleme are soția lui Andi Moisescu?

E cunoscut ca fiind o vegetariană înrăită, însă nimeni nu s-a gândit că va ajunge să arate așa. Ce a pățit soția lui Andi Moisescu?

Soția lui Andi Moisescu e piele și os. Ce s-a întâmplat cu Olivia Steer

De ani buni, Olivia Steer nu mănâncă nici carne, dar nici lapte și ouă. În plus, copiii au adoptat un același stil de viață ca și ea, chiar dacă se pare că cei mici au mai gustat și din lucrurile… interzise. Motivul pentru care vedeta a ajuns foarte slabă e faptul că a ținut tot postul Paștelui. Mai mult, aceasta a avut și zile în care nu a făcut decât să bea apă și să meargă la sală. Drept urmare, a ajuns piele și os. „După 40 de zile de post, uneori negru, foarte negru, am ajuns atât de străvezie, încît poți vedea prin mine… Iată!”, a declarat Olivia Steer.

E convinsă că pacienții mor de covid din cauza protocoalelor medicilor

Recent, Olivia a dat o declarație extrem de controversată, în care susține că pacienții mor din cauza protocoalelor care nu sunt ceea ce trebuie. Totodată, aceasta a spus și că ”guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro. Să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”. Nu în ultimul rând, soția lui Andi Moisescu a dat exemplul Indiei și Chinei ca modele de bună practică în revenirea la ”viața normală” spunând că ”au renunțat la isteria pandemica și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare”.