Actualitate

Soția lui Alin Oprea, distrusă la tribunal. Cântărețul e în culmea fericirii cu noua sa iubită

A venit și momentul în care Alin Oprea și Larisa s-au văzut la tribunal, la procesul de divorț. Larisa e distrusă și vrea să se ducă la psiholog.

După mult circ și acuzații reciproce, Larisa și Alin Oprea au început divorțul. Fosta soție spune că vrea la psiholog pentru că nu mai suportă situația.

Soția lui Alin Oprea, distrusă la tribunal. Cântărețul e în culmea fericirii cu noua sa iubită

Pe 15 februarie a avut loc primul termen în procesul de divorț al lui Alin Oprea cu Larisa. Aceasta a făcut declarații incendiare și speră ca la a doua înfățișare, care va fi pe 26 aprilie, să se termine toată nebunia. “Am fost numită vrăjitoare, am fost Hitler, sunt cea mai violentă persoană. Astea sunt declarațiile lui. Nu regret această căsătorie, pentru că nu aș fi avut acești copiii. O să trăiesc în continuare pentru ei. Eu am simțit de mult că mă înșela. Răspunsul lui a fost mereu că sunt un sfânt și nu-mi înșel familia mea. A zis că l-am înșelat cu doi, nouă bărbați. Și-a înregistrat și propriul copil. Nu a avut o discuție normală cu acești copiii niciodată”, a declarat Larisa.

Tot timpul găsește motive ca să nu-și vadă copiii

Dar aceasta nu s-a oprit aici. Fosta soție a lui Alin Oprea spune că fiica ei merge la psiholog și că ea vrea să facă același lucru. Mai mult îl acuză pe fostul soț că nu vrea să-și vadă copiii. Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!» Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!“, a continuat fosta soție a lui Alin Oprea.

Tags