Actualitate

Sorin Bontea și Răzvan Fodor la Asia Express 3

Cei doi au avut experiențe de neuitat în cadrul acestei emisiuni. Ei au trăit momente de neuitat într-un loc inedit.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Competiția Asia Express 3 a reprezentat un concurs binevenit pentru cei doi. Binecunoscutul Sorin Bontea și actorul Răzvan Fodor au făcut eforturi mari de a rămâne cât mai mult posibil în emisiune. Sorin a slăbit 9 kilograme în această perioada, din cauza mâncării proaste și agitației continue.

Sorin  Bontea și Răzvan Fodor au avut parte de o experiență unică la Asia Express 3

Când povestesc despre întâmplările din cadrul competiției abia își găsesc cuvintele potrivite. Este vorba despre  o experiență greu de comparat și de imaginat.

Advertisment

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au format o echipa unită și foarte apreciată de publicul larg. Cei doi sunt și prieteni foarte apropriați și se înțeleg foarte bine. Prin glumele lor au reușit să se facă foarte iubiți de către telespectatori și nu numai.

Advertisment

Aceștia s-au bucurat și de o perioada de răsfăț în Filipine și Taiwan, însă doar pentru scurt timp.  În cea mai mare parte a timpului, au trecut printr-o perioada destul de dificilă.

Chef Bontea și Fodor marcați profund de trăirile din competiție

Viață de la Asia Express 3 este total diferită de viață reală. Momentele prin care au trăit acolo le-au schimat total percepția de viață. Nici unul dintre ei nu se așteptau să treacă prin așa ceva.

În special Bontea a fost marcat de ceea ce a însemnat pentru el punctul culminant, și-anume mâncarea. Faptul că această era puțină și de proastă calitate, l-a făcut să-și amintească cu nostalgie de casă.

Toate vedetele s-au acomodat cu greu din cauza mâncării. Mai tot timpul trebuiau să stea flamanzi pentru că nu aveau ce mânca sau era prea puțină.

În perioadele de înfometare aceștia nici nu mai puteau gândi clar. Era foarte greu că în acele momente să privească pozitivi spre viitor. În timp ce visau numai bunătăți au ajuns să aprecieze ceea ce acasă nici nu le atrăgea atenția. O supă la plic părea o adevărată delicatețe pentru ei.

Cei doi au decis să nu mai lase niciodată în farfurie când merg să mănânce în oraș. În special chef Bontea s-a adaptat cel mai greu. Acesta era obișnuit cu tot felul de preparate delicate. A trăit mai mult cu orez și supă în această perioadă.

El a constatat că după atâta alergat și diferite misiuni de îndeplinit îl apuca o foame groaznică. Cu mare greu poate exprimă ce a trăit acolo. Acesta este recunoscător pentru faptul că a participat la emisiune însă se simte mult mai bine acasă. Totodată, susține că din fiecare experiență de acest fel se pot învață lucruri folositoare.

Advertisment
Advertisment