Actualitateinfo

Șocant. Cel mai iubit actor al românilor, Florin Piersic, a avut nouă ani o amantă

A fost idolul femeilor și așa va rămâne până la sfârșit. Dar puțini sunt cei care știu că Florin Piersic a avut timp de nouă ani o amantă.

Gabriela Werner. Acesta este numele femeii care timp de nouă ani a fost amanta lui Florin Piersic.

Șocant. Cel mai iubit actor al românilor, Florin Piersic, a avut nouă ani o amantă

A fost și va rămâne mereu unul dintre cei mai șarmanți bărbați ai României. Înconjurat de multe femei, Florin Piersic a avut trei căsătorii dar și o amantă timp de nouă ani. Este vorba de o actriță de o frumusețe rară, Gabriela Werner, care a fost alături de marele actor în perioada în care acesta era căsătorit cu o altă frumusețe, Anna Szeles. Despre aceasta se știe că este cu 17 ani mai mică decât celebrul actor și a devenit iubita acestuia în anul 1974.

Dacă aș fi rămas cu el, ar fi fost vai de viețișoara mea

Cu ceva timp în urmă, Gabriela Werner a făcut o declarație uluitoare, povestind despre relația pe care a avut-o cu Florin Piersic. ”Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983. Când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul. Fără să fim într-o relație secretă.  Din contră pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente…

Dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș. Fără a mă căsători cu el, din păcate”, a mărturisit Gabriela Werner. Chiar dacă a fost bărbatul pe care l-a iubit nespus, Gabriela a mărturisit că nu ar fi putut trăi lângă acesta toată viața. Motivul? Ar fi fost totul un calvar. ”Dacă rămâneam cu el, era vai de viețișoara mea… Nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor… Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de chipeș”, a mărturisit Gabriela.

Tags