Actualitate

Șocant. Care e motivul pentru care Pepe încă mai poartă verighetă

Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, Raluca Pastramă și-a păstrat numele. În plus, Pepe încă mai poartă verighetă. Ce să fie oare la mijloc?

Să fie oare șanse de împăcare între cântăreț și Raluca Pastramă? De ce Pepe încă mai poartă verighetă?

Șocant. Care e motivul pentru care Pepe încă mai poartă verighetă

Este pentru prima dată când Pepe vorbește despre divorț. Acesta spune că, deși a divorțat de Raluca Pastramă, aceasta și-a păstrat numele de căsătorie. Băi nene, nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…”, a declarat Pepe, în emisiunea sa online.

Verigheta, un accesoriu pe care-l poartă când are ocazia

Șarmantul Pepe a declarat însă nu a renunțat definitiv la verighetă. Fanilor săi nu le-a venit să creadă atunci când artistul  spus că verigheta nu e pentru el decât un accesoriu pe care-l poartă uneori, pentru că îi place. ”Am văzut-o și pe aia cu Pepe a renunțat la verighetă. Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a mărturisit Pepe, la BarOnline.

L-a înșelat sau nu Raluca pe artist?

Pentru că au tot fost zvonuri că Raluca l-a înșelat pe artist, dar aceasta a dezmințit totul. “Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că, vezi Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin! În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe, şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent în ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului”, a declarat Raluca cu ceva timp în urmă.